Odyoses İşitme Cihazları

 

" Seslerin Tadını Çıkarın "

İşitme kaybı yaşayan bireylerin günlük yaşamlarında iletişim kurmalarını,

çevrelerindeki sesleri duymalarını ve bu seslerin tadını çıkarmalarını sağlar.

KURUMSAL

Biz Kimiz?

“Daha İyi Bir Yaşam İçin Önce Sağlık”

Duyma sağlığına yönelik ürünlerin tanıtımı uygulaması ve süreçlerini takip etmeye dayanan şirket profili ve bu profilindeki ürünlerinin uygulamasını yaparken değerlerini, hedeflerini ve stratejilerini belirlemiş bir organizasyon yapısı ile duyma sağlığı için sizinleyiz.

Değerlerimiz; Liderlik, Güven ve Kaliteli bir hizmet ile hep daha ileriye doğru giden bir firma olarak devemlılığımızı sürdürebilmek için etik sorumluluklarımızı yerine getirme taahhütüne bağlıyız.

Değerlerimiz; “ Daha İyi Bir Yaşam İçin Önce Sağlık” misyonumuzu yerine getirme çabamızda tüm faaliyetlerimize yön verir.

Saygı ve Sevgilerimizle…

Ortalama Puan

4.8 / 5.0
4.8/5
Kurumsal

Misyon & Vizyon

Biz, işitme cihazı teknolojisinde lider bir firma olarak, işitme kaybı yaşayan bireylerin yaşamlarını zenginleştirmeyi ve onlara yeniden duyma deneyimini en iyi şekilde sunmayı vizyon edinmiş bir ekibiz. Vizyonumuz, herkesin sağlık, mutluluk ve bağımsızlık içinde yaşamasını destekleyen, yenilikçi ve erişilebilir işitme çözümleri sunarak dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek üzerine kuruludur.

Sibel G.

İşitme kaybı yaşayan biri olarak, Odyoses İşitme Cihazları'nın işitme cihazları hayatımı değiştirdi. Sesleri net bir şekilde duymak artık bir zorluk değil.

Can B.

Babamın işitme sorunu vardı ve Odyoses İşitme Cihazları'nın işitme cihazları sayesinde hayat kalitesi artık çok daha iyi.

 

Odyoses Şubeleri

Her bir şubemiz, uzman personeli ve kaliteli hizmetleriyle işitme ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunar.
Müşterilerimizin konforu ve sağlığı her zaman önceliğimizdir.

Merkez Şube

0312 433 34 61

Mithatpaşa Cad. 55/1 Kat:1
Kızılay/ANKARA

Dikmen Şube

0312 480 50 10

Dikmen Cad. Mimar Sk. No: 15/3
Dikmen/ANKARA

İstanbul Şube

0216 766 51 66

Rasimpaşa Mah. İzzettin Sk. Polat İşhanı No: 2/29
Kadıköy/İSTANBUL